Met iDeal betalen
Home > Nieuws

Nieuws

Samsung heeft zijn streamingdienst Samsung TV Plus voor TV's met Tizen na 2017 beschikbaar gemaakt in Nederland en BelgiŽ. Gebruikers van Samsung-tv's kunnen daarmee gratis naar twintig kanalen kijken. In Nederland en BelgiŽ krijgen gebruikers toegang tot zes lokale kanalen en veertien wereldwijde kanalen, zoals Rakuten, Euronews Live, Filmstream en Edgesport. De zenders hebben advertenties.


De Sony XR-A90J is het nieuwe oled topmodel van Sony. Hij is erg strak vormgegeven en wordt geleverd met een luxe afgewerkte afstandsbediening die is voorzien van toetsverlichting voor in het donker. Het oledpaneel is voorzien van een aluminiumfolie aan de achterzijde om de warmte te verspreiden. Hierdoor kan het kortstondig een hoge piekhelderheid weergeven. Het geluid klinkt goed en doordat het oledpaneel in trilling wordt gebracht, komt het geluid daadwerkelijk uit het scherm.


De Google Play Movies-app voor films is vanaf half juni niet meer te gebruiken op smart-tv's. Google waarschuwt dat bezitters van een televisie van Samsung en LG vanaf dan van de YouTube-app gebruik moeten maken om films te kopen en te huren.

Ziggo verhoogt de downloadsnelheden van bijna al zijn internet abonnementen en ook de uploadsnelheid gaat in veel gevallen omhoog, maar de maximale upload blijft 50Mbit/s. De veranderingen zijn het grootst bij de goedkoopste abonnementen.
De hogere snelheden gaan vanaf 12 april om 12:00 in. Wel even je modem resetten.
Het Giga-abonnement met 1000Mbit/s download en 50Mbit/s upload wijzigt niet.
Of er na aanleiding hiervan weer een prijsverhoging komt, is nog niet bekend.


Toegevoegd in shop LG 82UM7600 (mediahomeservice.nl)

Sommige Zuid-Koreaanse media melden dat Samsung Electronics in gesprek is met LG Display om de komende jaren miljoenen oled-tv-panelen te kunnen kopen. De president van displayafdeling van Samsung zegt dat het geruchten zijn. 


Toegevoegd in shop LG 32LM6380PLC | Mediahomeservice.nl

Toegevoegd in shop Soundmaster NR917: Soundmaster NR917 | Mediahomeservice.nl


Het nieuwe Panasonic OLED-assortiment
Naast het topmodel JZ2000, die eerder dit jaar gelanceerd werd door Panasonic, introduceert Panasonic nu ook de JZ1500, JZ1000 en de JZ980 serie in de OLED line-up! De nieuwe modellen zullen beschikbaar zijn in de inchmaten 65 en 55, en het nieuwe formaat 48 inch. 
Sharp brengt een 120"-lcd-monitor voor professioneel gebruik met een 8k-resolutie van 7680x4320 pixels uit. Volgens de fabrikant gaat het om het grootste 8k-scherm tot nu toe. Sharp 8M-B120C gaat ongeveer 240.000 dollar kosten.


HCX Pro AI Processor
Alle nieuwe OLED modellen zijn uitgerust met de splinternieuwe HCX Pro AI Processor. De processor draagt bij aan een optimale ervaring voor kijkers door zeer nauwkeurig te detecteren naar wat voor content gekeken wordt. De processor stelt hier automatisch de beeld- en geluidskwaliteit op af. Daarnaast ondersteunen de nieuwe OLED tv's, door de nieuwe processor, nu ook HDMI 2.1-functies en Game Mode Extreme: een modus die de inputlag tot de allerlaagste beperkt binnen de sector!
 
Panasonic's nieuwe LED tv's
Naast de nieuwe OLED modellen, kondigt Panasonic ook twee nieuwe LED-series aan voor 2021: de JX940-serie en de JX850-serie! Voor liefhebbers van sport en gamen, is de JX940-serie een uitstekende keus. Net als alle nieuwe OLED modellen, beschikt deze ook over de nieuwe HCX Pro AI Processor. KPN en het ABP(Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds) hebben een joint venture opgericht om glasvezel aan te leggen bij 700.000 huishoudens en 200.000 bedrijven in dorpen waar KPN nu alleen nog koper leidingen heeft liggen. Dit zal in de komende vijf jaar gebeuren.


De Formule 1 races zijn al beschikbaar in 4k, binnenkort ook voor Ziggo-klanten met een Mediabox Next, maar dat gaat nog niet gepaard met hdr. De Formule 1-organisatie begint dit jaar met tests om high dynamic range toe te passen bij uitzendingen.


Samsung heeft voor 2021 de adviesprijzen bekendgemaakt van de nieuwe televisies met miniledbacklight. De modellen Neo QLED-televisies 4k- of 8k-resoluties, krijgen prijzen die beginnen bij 1799 euro.
De meeste nieuwe tv-modellen komen vanaf april beschikbaar. Dat geldt voor de zogeheten Neo QLED 8K-modellen, te weten de QN800A en QN900A, maar ook voor de Neo QLED 4K-modellen. De goedkoopste uitvoeringen zijn de QN85A en QN95A met 4k-resolutie. Eerstgenoemde is er in 55"-formaat voor 1799 euro, het andere model heeft diezelfde beginprijs maar dan voor een 50"-versie.


LG, Samsung en Philips komen in 2021 met nieuwe LCD-televisies, uitgerust met minileds als backlight.
Het gebruik van minileds maakt het mogelijk om de backlight van de televisies onder te verdelen in meer dimbare zones, wat weer een verbetering van het contrast oplevert. 
Zo kunnen Mini LEDs tot 4096 gradaties van licht weergeven. De kijker geniet van het diepste zwart, de meest subtiele schaduwdetails, het helderste wit en de fijnste lichtnuances.


Sony gaat de nieuwe A90J OLED televisies begin april op de markt brengen. De adviesprijzen zijn bekendgemaakt, waaronder die van de 65"-versie. In Duitsland kost dat model 3499 euro en het 55 inch model zal starten bij Ä 2599,-. De A90J is het nieuwe topmodel van Sony's OLED-tv's. De prijzen van Duitsland zijn vaak gelijk aan die van Nederland.


 Nieuw in onze shop de Panasonic regio vrije Blu Ray speler de DMP-BDT167EG .
Speelt alle regio's voor DVD en Blu Ray. 
Panasonic DMP-BDT167EG regio vrij | Mediahomeservice.nl

Ziggo zendt het komende Formule 1-seizoen uit in een 4k-resolutie met 50fps. Klanten met de Mediabox Next-settopbox, kunnen de racewedstrijden in de hoge resolutie bekijken. De kijkers moeten ook een Ziggo-internetverbinding hebben.  Het nieuwe Formule 1-seizoen start op 26 maart

KPN komt met een iPhone-app op de markt waarmee iptv-abonnees op hun smartphone live tv kunnen kijken. Voor Android-smartphones zal op 6 augustus een app uitkomen, maar de telefoon moet wel minimaal Android 4.0 hebben.

 

Blijf op de hoogte!
Media Homeservice
Waaienberg 53
2716 PC Zoetermeer
Tel.: 079-3521406
info@mediahomeservice.nl
 

Telefonisch bereikbaar
ma t/m vrij 9:30 - 19:30
zat 10:00 - 18:00
zon gesloten
24 uur online
 

Home  |  Contact  |  Hoe werken wij  |  Techniek  |  Leveringsvoorwaarden

©2021, Service Land  |  info@mediahomeservice.nl  |  Privacy policy  |  Partners